Predstavitev in značilnosti
Posoda, steklovina in jedilni pribor so zasnovani tako, da izboljšajo vašo kulinarično izkušnjo in dodajo vaši mizi pridih elegance. Da bi še naprej izgledali tako lepo, je potrebno upoštevati primerna navodila za nego. Če jim boste posvetili vsaj malo pozornosti, boste poskrbeli, da bodo ti kosi ohranili svojo lepoto in funkcionalnost še za kopico obrokov, ki so še pred vami.
Splošna nega
Za jedilni pribor steklenino in posodo, ki so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju, pomivalni stroj ponuja priročno možnost čiščenja—samo ne pozabite najprej odstraniti večje ostanke hrane. Za bolj občutljive kose ali predmete, ki niso primerni za pomivalni stroj, je priporočljivo ročno pomivanje z detergentom za posodo, da ohranite njihovo kakovost. Izogibajte se uporabi abrazivnih gobic ali čistil, ki bi lahko opraskali površino. Vedno lahko preverite združljivost posameznega izdelka s pomivalnim strojem na naši spletni strani.